SCHAAMte

Wat een weekend! Het begon op vrijdagavond met het hele gezin naar de MEMPHIS MANIACS op het nieuwe supermooie podium van Doornroosje (echt een aanwinst voor de stad). Mijn vriend is hun manager en ik heb ze daarom gelukkig al zeer vaak mogen horen en zien spelen. Maar het was nu de eerste keer dat ik hun nieuwe show zag en wát was het lekker! Heel sterk gevonden nieuwe mash-ups, heerlijke sound, prachtige lichtshow, een genot voor ogen en oren! Volgende week gaan we met een heel stel naar Amsterdam om ze in de poptempel Paradiso te aanschouwen. Nu al zin in! Als ze in Nijmegen spelen, mogen onze meisjes vaak mee, ze zijn inmiddels echte fans en heel trots op de hele band én op papa natuurlijk. Ze kregen een ereplaatsje aan de zijkant van het podium, zo konden ze zowel de band als de zaal zien. Backstagebandjes, koptelefoons, de code van de kleedkamer, hoe vet is dat!

IMG_4844  IMG_4839

11068023_935665469811122_71985748_o

Dag twee hadden we een verjaardag van een goede vriend die 50 werd en zin had om al zijn vrienden een goed feestje te gunnen. Leuk om iedereen weer te zien en alle anekdotes en sterke verhalen van vroeger te horen. Vooral mijn ski avonturen. Er was een jaar bij dat ik heel stoer over heuveltjes aan het springen was, nabij de babyheuvel. Ik dacht, ik doe het nog één keer, het gaat super goed. Maar die ene keer was voor die bewuste vakantie tevens de laatste keer. Ik viel hartstikke ongelukkig, mijn been lag erbij alsof ik mijn heup uit de kom had, hoorde ik van een vriendin. En dus lag ik even later in zo’n banaan om vervolgens naar het kleine ziekenhuisje gebracht te worden. Er zaten vrienden van mij in de skilift boven mijn hoofd en die moesten lachen, omdat er een banaan van die onschuldige babyheuvel kwam, geen idee dat ik er in lag. Ik werd daar op een bed gelegd, mijn skibroek werd uit gedaan, ik kon me niet bewegen. Ik lag daar doodongelukkig te wezen, met m’n grote witte blote kont in de lucht, terwijl ik allemaal mensen in en uit hoorde lopen. Want ik had namelijk een gouden stringetje aan, hoe kun je het bedenken! Het leek uren te duren. Op dat moment zwoer ik om nooit meer een string bij het skiën aan te doen, voortaan alleen nog een grote degelijke onderbroek. Ze konden niet zien of er iets gebroken was, het was maar een klein noodhospitaaltje. De rest van de vakantie lag ik op bed, kreeg twee keer per dag een dikke spuit in m’n kont en met mijn gekregen krukken kon ik me enigszins verplaatsen. Wel hulp nodig met naar het toilet gaan, alle gêne werd overboord geslagen, ik was totaal hulpbehoevend. Niet meer skiën dus, maar Après-skiën liet ik me in geen geval door de neus boren. De biertjes verdoofden de pijn namelijk beter dan die spuit. Alleen de weg naar de kroeg was iedere dag weer een uitdaging. Eén keer zelfs achterop een sneeuwscooter bij een politieagent. Maar het allermooiste was de bonte optocht, met mij op een plastic tuinstoel, die dan weer op een omgekeerde plastic tafel door het dorp getrokken werd. Vriendelijk wuivend als Bea zelve. Bij thuiskomst ook nog carnaval gevierd, maar dat bleek best gevaarlijk, omdat men dacht dat de krukken bij mijn carnavalstenue hoorde en dus regelmatig onder me vandaan getrokken werden. Later thuis in Amsterdam naar het VU geweest, bleek mijn SCHAAMBEEN gebroken te zijn. Dat verzin je toch niet!?!

Dag drie dit weekend bestond uit een middagfeest (ontaarde natuurlijk ook in een avondgebeuren voor de diehards) op de bowlingbaan, om de 12,5-jarige bruiloft van lieve vrienden te vieren. Hun bruiloft destijds was ook op de desbetreffende bowlingbaan en het was fijn om het nu ook weer daar te vieren, met kids en al. Met een vriendinnetje heb ik lekker zitten fröbelen om van twee bowlingpinnen het bruidspaar plus hun hond te maken, mooi kunstwerkje geworden, al zeg ik het zelf. Ik verwacht dat het een prominente plek in hun huis krijgt haha!

IMG_4820    IMG_4813

IMG_4847        IMG_4853

Zwarte glanzende kokerrok van Mexx, doorzichtige blouse van New Look , ketting Anna Dello Russo for H&M, opvallende plateaus van Timeless . Leuk contrast met de bowlingschoenen en zeer aangename afwisseling.

IMG_4795  IMG_4868

Libelle trend van de dag: Happie Hippie: paradijsvogels op Ibiza, soepelvallende stoffen, kleurrijke prints, grote zonnebrillen, franjes, strohoed, sandalen of plateaus. En zie hieronder, hoe fijn, ik heb alles al! Tuniek, leuk voor op strand over de bikini, en het suèdine jasje met franjes zijn beide van H&M. Hoed van Robinsen (Cappello in Nijmegen) en schoenen van Patrizia Pepe (uitverkoopje natuurlijk). Zonnebril van een niet nader te ontdekken merk.

IMG_4824 IMG_4805

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s