Liefde is…

Ach, rot toch op met je ‘liefde is loslaten’. Écht, wie dat bedacht heeft! IK WIL HELEMAAL NIET LOSLATEN! Ik wil liefde!

Ja, je voelt het al. Ik ben alleen. Behalve in de nacht, dan kruipt er iemand naast me in bed. Maar dat is te laat, dan slaap ik al. ’s Morgens vind ik het nog wel fijn, alleen zijn, vooral omdat ik op m’n eigen tempo wakker kan worden en niet hoeft te praten. Dat is fíjn! Maar na een tijdje begint het te kriebelen. Ik praat normaal gesproken irritant veel. Het gaat maar door. In mijn gezin haakt iedereen af met luisteren, maar ik doe of ik dat niet merk en praat gewoon door. En dan achteraf de verwijten, ‘waarom heb je dat niet verteld?’ en ‘dat heb ik wél gezegd!’ En zo hebben we een fantastische communicatie met elkaar. Maar we communiceren dan in ieder geval en we zijn bij elkaar! Nu niet, ik ben dus alleen. En ja, met mijn onmetelijke drang om te praten, ga ik dat dus met mezelf doen. Hardop. En tegen de katten. En dan hoeft dus niemand te luisteren en geen verwijten. Ik hou écht van alleen zijn. Niemand die iets van me vraagt of iets van me nodig heeft. Wat een rust. En ik ben best productief. Ben van alles aan het regelen, pension voor de katten tijdens de vakantie, inenting van de katten, aan het stofzuigen, aan het opruimen, aan het wassen. En de grote boodschappen als voorbereiding op de Zomerfeesten. Schrijf zelfs weer eens een blog na al die tijd.

M’n meissies zijn op vakantie. Zonder ons. De jongste is dertien en blijft drie weken weg!! Naar Curaçao met een vriendin en haar moeder. Hoe leuk is dat?! Voor háár. En voor haar vriendin en haar moeder. De oudste is met vriendinnen naar Parijs. Hoe leuk is dat?! Voor háár. En voor haar vriendinnen. Mijn vriend is iedere dag bezig met de opbouw van Festival Op ’t Eiland. Hoe leuk is dat?! Voor hém. En voor Festival Op ’t Eiland. Ik ben ook echt oprecht blij voor hen.

Jurk van Bull Sisters, Dr. Martens
Foto’s van Op ’t Eiland gemaakt door Ron Wevers

Ik ben écht graag alleen. Maar liever niet eenzaam. En ik mis ze zo. Maar we appen de hele dag (behalve als Curaçao slaapt) en we bellen. En ach, nog twee nachtjes slapen en de eerste keert al terug naar het nest. En die praat net zoveel als haar moeder. Ik zal nog gaan snakken naar deze stilte 😉 X

Mijn moeder straalt in Annette mode, samen de vakantie inluiden

Allemaal een hele fijne vakantie, lekker genieten en we zien elkaar komende week Op ’t Eiland (en het pontje vaart!!!) X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s