Over mij

999053_392544770864711_104104974_n

Ik ben Mieke de Kok en dit is mijn blog. Ik schrijf over van alles wat mij bezig houdt, maar vooral over mijn vak en passie MODE. Veel vrouwen van mijn leeftijd (40+) willen graag voorbeelden/adviezen over wat ze kunnen dragen. Ik ben misschien niet het meest representatief voor deze doelgroep, ik trek alles aan waar ik zin in heb, maar ik daag iedereen uit om te DURVEN! Wie bepaalt wat je boven de 40 nog wel zou kunnen dragen? JIJ natuurlijk! Oké, af en toe wel goed kijken of iets nog kan, maar vooral jezelf zijn en dat kun je aan de buitenkant ook laten zien door middel van je kledingkeuze. Ik zal proberen iedere keer  mijn outfit van die dag op de foto te zetten, voorzien van eventueel commentaar. Verder zal ik het niet kunnen laten om te praten over mijn gezin met twee dochters, waar ik zo ongelooflijk trots op ben. En ik zal jullie een stukje van mijn leven laten zien door middel van foto’s met bijbehorende korte teksten.

Mieke

Buiten mode en natuurlijk shoppen, houd ik erg van films, lezen, eten, vrienden en festivals. Na mijn VWO, ben ik Theaterwetenschappen gaan studeren, maar belandde uiteindelijk op de Textiel Management Opleiding en besloot toen om van mode mijn leven te maken! Ik kon ook niet echt anders als (klein)dochter van kleermakers, het zit letterlijk in mijn bloed!

943638_392556900863498_202374401_n

Hopelijk laat mijn blog mensen zien wat ze qua kleding kunnen toevoegen aan hun prachtige zelf! Veel lees- en kijkplezier!

12 gedachten over “Over mij

  1. Hoi Mieke,
    Leuk om je blogs te lezen en leuk om je dagelijkse outfit te zien 🙂
    Blijf vooral doorgaan met je unieke blog.
    Vergeet gekke Tilly en dat kleine café ’t Paleis ga ik ook eens bezoeken 😉
    Liefs uit Lauwe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s