Over mij

Ik ben Mieke de Kok en dit is mijn blog. Ik schrijf over van alles wat mij bezig houdt, als vrouw, partner, moeder. Ik ben intussen de 50 gepasseerd en dit voelt als een totaal nieuwe levensfase. Mijn twee kleine meisjes zijn inmiddels grote tieners en dit maakt het leven heel boeiend. Mijn man werkt in de evenementen/festivalbranche, waar we veel avonturen beleven. Ook de overgang en het ouder worden met rimpels en grijze haren komen aan bod. Dit wil ik graag met jullie delen. 

Mijn passie voor mode speelt in mijn blog ook zeker een rol en ik plaats dan ook vaak foto’s van mijn outfits. Check ook mijn Instagram: miekedekok. Veel vrouwen van mijn leeftijd (50+) willen graag voorbeelden/adviezen over wat ze kunnen dragen. Ik ben misschien niet het meest representatief voor deze doelgroep, ik trek alles aan waar ik zin in heb, maar ik daag iedereen uit om te DURVEN! Wie bepaalt wat je boven de 50 nog wel zou kunnen dragen? JIJ natuurlijk! Wees vooral jezelf en laat dat aan de buitenkant zien door middel van je kledingkeuze. LAAT ZIEN WIE JE BENT!

Het leven is niet altijd mooi, maar wij kunnen haar wel mooier kleuren 

Buiten fashion en shoppen, houd ik erg van films, lezen, vrienden en festivals. Na mijn VWO, ben ik Theaterwetenschappen in Amsterdam gaan studeren, maar belandde uiteindelijk op de Textiel Management Opleiding en besloot toen om van mode mijn leven te maken. Ik kon ook niet echt anders als (klein)dochter van kleermakers, het zit letterlijk in mijn bloed. Inmiddels ken ik mezelf een beetje beter en weet ik nu dat ik wil schrijven. Maar fashion zal altijd mijn hobby blijven. 

Ik probeer in mijn blog eerlijke verhalen te vertellen, wat taboes te doorbreken en vrouwen te laten zien wat ze qua kleding kunnen toevoegen aan hun prachtige zelf! Veel lees- en kijkplezier! X

12 gedachten over “Over mij

  1. Hoi Mieke,
    Leuk om je blogs te lezen en leuk om je dagelijkse outfit te zien 🙂
    Blijf vooral doorgaan met je unieke blog.
    Vergeet gekke Tilly en dat kleine café ’t Paleis ga ik ook eens bezoeken 😉
    Liefs uit Lauwe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s